Nejnovější recenze ze sekce Jistící zařízení
Použil jsem jej zatím 1x na venkovní akci na suchých lanech. Zvolil jsem jej namísto klasické brzdy Petzl Stop, protože hledám něco s vyšším brzdným účinkem při velké zátěži transportovaného materiálu hlavně na nových lanech. Bezpečnostní funkce brždění při plném stisknutí páky mě nezajímá, ale dá se na ni zvyknout. Lano jde dobírat tahem vzhůru (přinejmenším nové a čisté). Při uvolnění páky brzda zastaví na místě a nepopojíždí. Při větším zatížení páka vyžaduje k odbrždění značné úsilí, zejména na starších lanech. Uvidíme, jak se bude chovat po částečném vyleštění ploch. Zatím pocit ze slanění nic moc kvůli námaze ruky tisknoucí páku.
Levnější a lehčí než ATC Guide Black Diamond
OK.
Climbing Technology Sparrow
Přidáno: 21. listopadu 2017
(naposledy upraveno 21. listopadu 2017)
Zakoupeno v Hanibal
- Slaneni je plynule
- Vlozeni lana pohodlne
- Pruchod lana je v ose. Krouti se mene
- Dobirani jde hladce
- Nejde pres nej jistit prvolezce. Obcas potrebne pro pristupy. Resit pullodakem.
- Antipanic omezuje, kdyz se slani na zem, lano je nasponovany a clovek potrebuje udelat drep, aby trochu ubral napeti lana a mohl to vubec odepnout. Prostě se s tim trochu pere.
Celkove prace s nim je pohodlna. Prijde pruchod lana plynulejsi nez Rigem. Oproti ID mi prijde horsi antipanic.
- výhodu
- Není co vytknout
- Similar to GriGri2, styill - chosen by my wife as favourite one.
- Super
hladké povolování i dobírání,
Jednoduchá ale praktická pomôcka. Cenovo výhodná
- Lechký kýblik nezasekává lano
Není
Tu není moc co psát. Kvalitní výrobek.
- Kvalitní zpracování, víceúčelové použití
líbil se mi design, cena a výrobce
- lehký, spolehlivý,výborné blokovacíschopnosti
- nutnost vyzkoušet všechny úkony předem-nácvičení
- překřížené lanko drží kyblík ve správné poloze
Na obrázku v eshopu byl kyblík v černé barvě a žádný výběr barev nebyl k dispozici, ale přišel mi kyblík fialový. Což mě mrzí. Měla jsem to slaďené s karabinou. :D
Jinak poměrně hodně brzdí single lano 10 mm. Jistič se trochu víc nadře, ale není to na škodu použitelnosti.
- poloautomatický blokant
Jednoduchý ale účelný kyblík za rozumnou cenu na dvojitá i jednoduchá lana. Je dobré se podívat do specifikace výrobce ohledně povolených průměrů lana. Jednoduchá lana se mohou použít až od průměru 9,8mm do průměru 11mm a dvojitá lana od 8mm do 9mm.
- Malá karabina
Velká spokojenost
Použití jako nastavitelný kotvící bod na teufelberger multi anchor. Možná jsem měl vzít větší průměr prusíku, ale účel plní výborně.
Zobrazuji 201 - 220 ze 350 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...18 Další »